Usch

Har känt mig lite of hela veckan. Det beror nog mest på att jag inte fått sova så mycket som jag behöver. Ellie har varit förkyld ett tag och vaknar på nätterna av hosta och täppt näsa. Vilket gör att jag också vaknar. Därför har jag varit tung i huvudet och känner mig allt annat än trevlig och social. Skulle helst bara flytta ut i skogen alldeles själv och gömma mig undan världen när jag har såna dagar. 

Skulle behöva boka en klipptid också. Luggen är på väg ner i ögonen. Måste även komma igång med träningen igen, blir så less på mig själv när jag blir så här förslappad. Känner mig mest ful och tjock. 

Nej man kanske bara skulle gå och lägga sig och ta nya tag imorgon. Då ska vi få gå på konflikthanteringsutbildning på jobbet. Ska blir väldigt kul och intressant. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *