Då var helgen över. Helgerna går alldeles för fort. Helgen blev social. Igår var vi till vänner och åt god mat och pratade en hel massa. Idag bjöds vi på pannkakslunch hos mina föräldrar. Mysigt och gott. Men som sagt, helgerna hinner ju knappt börja förrän de är slut. Det är tur man har ett roligt jobb, annars skulle man bara längta till helgen hela tiden.

Nya jobbet går toppenbra. Börjar komma in i rutinerna ganska bra, men det är mycket att hålla reda på. Det är ju en ganska speciell arbetsplats med tanke på säkerhetstänket som ständigt är närvarande. Den pedagogiska biten känner jag mig trygg med, även om det finns en del utmaningar även där. Men de flesta studerande är väldigt motiverade och ofta fokuserade på sina studier. Jag har börjat ta egna studeranden nu och det känns bra att inte längre bara gå bredvid. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *